HOE WERKT HET?

CASHBACK ACTIE

Koop minstens twee Lenovo ThinkPad/ThinkBooks met minstens één in aanmerking komend Lenovo accessoire of Lenovo ThinkVision monitor voor een netto aankoopprijs van minstens 50 €.

Koop een gekwalificeerde Lenovo product.

Schrijf u online in voor de actie.

En ontvang uw chèque-cadeau Amazon.fr**.


THINK THINKPAD/THINKBOOK/WINBOOKS.
THINK CASHBACK.

Bereik aanzienlijke besparingen en uitzonderlijke voordelen met onze speciale Lenovo Think-pc's aanbiedingen. Ontvang 30% korting op de nettoaankoopprijs van geselecteerde Lenovo-accessoires en ThinkVision-monitoren wanneer u 2 of meer Lenovo Think-pc's (ThinkPad/ThinkBook/ThinkCentre) koopt.

U hebt alle voordelen van de Lenovo Think-pc's, met zijn eersteklas prestaties en legendarische betrouwbaarheid, plus het gemak van een geselecteerde Lenovo ThinkVision-monitor of andere geweldige Lenovo Think-accessoires, zoals Lenovo headsets, toetsenborden en meer om de productiviteit te verbeteren - en u bespaart!

Verbeter de prestaties van uw ThinkPad/ThinkBook/Winbooks met onze fantastische speciale aanbieding.

U moet minstens twee ThinkPad/ThinkBooks (alle modellen komen in aanmerking) of in aanmerking komende Winbooks kopen met ten minste één geselecteerde ThinkVision-accessoire of monitor aanschaffen. De waarde van de chèque-cadeau Amazon.fr wordt bepaald aan de hand van de netto aankoopprijs van de accessoires en monitoren door toepassing van een waarde van 30%. Elke klant kan een chèque-cadeau Amazon.fr krijgen met een maximale waarde van €300 voor de duur van de actie.

NIEUW: Speciale aanbieding op Lenovo Winbooks voor scholen en universiteiten! Profiteer van een chèque-cadeau Amazon.fr om boeken of accessoires voor uw leerlingen te kopen!

GEKWALIFICEERDE LENOVO PRODUCTEN