HOE WERKT HET?

INRUIL PROGRAMMA

Wissel uw oude apparatuur in en krijg geld terug voor een nieuw Lenovo product.

Koop een in aanmerking komend Lenovo-product.

Stuur ons gratis uw oude product op.

Krijg uw korting op uw bankrekening gestort.


LENOVO THINKSTATION P-SERIE - HIGH-PERFORMANCE WORKSTATIONS VOOR DE PRIJS VAN EEN DESKTOP

De Lenovo Thinkstation P-sere, ontworpen voor de meest veeleisende projecten, levert prestaties & betrouwebaarheid, zonder compromis.

Onze workstations hebben een superieur technisch en innovatief design, zijn door onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) getest en gecertificeerd. Complexe graphics, Computer Aided Design of AI, onze workstations hebben er geen probleem mee. Voor AI aan clientzijde zijn prestaties en betrouwbaarheid op serverniveau vereist. Vertrouw op onze P-serie met ThinkStation- en ThinkPad-workstations. Ze zijn betrouwbaar en uitermate schaalbaar voor het geval de vereisten van het datacenter voor High-Performance Computing (HPC) toenemen. En de P-serie deelt ook nog eens een raamwerk met servers, waaronder de 8e generatie Intel® Core™-processoren of Intel® Xeon®-processor, waardoor uitbreidingen op de locatie kunnen plaatsvinden voor betere gegevensbeveiliging en beheer.

  • Vervang uw oude desktop of mobile workstation van elk merk en ontvang 100 € bij aankoop van een Lenovo ThinkStation P3xx of P5xx serie.

  • Vervang uw oude desktop of mobile workstation van elk merk en ontvang 200 € bij aankoop van een Lenovo ThinkStation P7xx of P9xx serie.